Idealna vzmetnica na dopustu

Idealna vzmetnica na dopustu

Pa smo šli na naš težko pričakovani dopust. Letos sem prvič lahko razmišljala, kaj bom počela, ker se ne bom rabila več toliko ukvarjati z otroci, ker so že veliki. Prav zaprav nisem vedela, ali bodo želili z nama z možem, ali bova letos na dopust šla sama. Ko sva otrokom povedala, da bi šla na dopust v Grčijo, so naju prosili, če lahko gredo zraven. Seveda je to bilo zame zelo lepo, da otroci še želijo na dopust z nama. 

Na dopustu pa sem uživala kot še nikoli, ker je bila vzmetnica idealna in sem spala kot top. Tudo otroci so mi povedali, da so postelje zelo udobne in da se super spi. Tako me je začelo zanimati, kakšna je ta vzmetnica na kateri spim tako dobro. Pogledala sem pod rjuho, če na vzmetnici kaj piše in videla napis. 

Možu sem v hecu rekla, da bom doma prav pogledala, če se ta vzmetnica prodaja. Kako se je smejal. Kajti ni mogel verjeti, da bom jaz gledala vzmetnice v Grčiji. Prepričan je bil, da imamo mi doma boljše vzmetnice. Mogoče jih res imamo, ampak očitno je ta vzmetnica, na kateri sem spala v Grčiji točno takšna, ki meni osebno odgovarja. 

Idealna vzmetnica na dopustu

Tako sem skušala ugotoviti, kakšna je razlika z mojo vzmetnico doma. Na koncu sem ugotovila, da je ta vzmetnica v Grčiji precej bolj mehka, kot pa tista, ki smo jo imeli doma. Očitno meni paše bolj mehko ležišče. Nikoli nisem tako premišljevala, vedno sem sklepala, da mora biti vzmetnica zame trša in da bi to bolj paše. Očitno pa sem se motila. Kaj bom naredila sedaj, ko se vrnem domov, ne vem. Najbolj prav bi mi prišla nova in mehkejša vzmetnica. Mogoče pa na to pozabim in bo stara vzmetnica še vedno uporabna. Je pa res, da če enkrat spiš tako dobro, potem ti to ne da mira, da si ne bi privoščil takšne vzmetnice. 

Pivovar