Sosednjemu podjetju gre tako dobro, da postavlja svoj klicni center za svoje stranke

Sosednjemu podjetju gre tako dobro, da postavlja svoj klicni center za svoje stranke

V sosednjih pisarnah postavljajo nov klicni center in res me zanima, ali bodo tudi zvočno izolirali prostor. Takšno delo je zelo glasno namreč in ne vem, ali bi znalo biti tudi moteče. Sicer je tam podjetje, ki že zelo dolgo najema prostore za svoje delo, ampak očitno so ugotovili, da potrebujejo še klicni center, za pomoč strankam pri nakupu. Vem, da sta za to prej skrbeli dve dekleti in da sta bili vedno bolj obremenjeni z raznimi vprašanji. In to je razlog, da bodo sedaj postavili klicni center, ki bo mejil ravno na steno hodnika, ki je povezan z našimi pisarnami.

Podjetje se ukvarja s spletno prodajo in v teh prostorih imajo vodstveni del. V nadstropju spodaj, ki je v pritličju, imajo pa skladišče in pakirnico, kjer odpremljajo pakete. Zelo lepo rastejo moram reči. Ne prehitro ne prepočasi in tudi trudijo se, da zaposleni niso preveč obremenjeni. Morda vmes pride, kakšno obode, ki je bolj obremenjujoče za kakšen del podjetja, ki pa ga zelo hitro uredijo. In tako je padla odločitev, da bodo postavili nov klicni center za njihove kupce. Nekaj jih bo svetovalo pri prodaji. Drugi bodo pa urejali reklamacije in podobne stvari.

Danes sem srečala eno od teh deklet in povedala mi je, da bodo sobe zvočno izolirali in tudi postavitev bo takšna, da si med seboj, ne bodo preveč navzkriž z govorjenjem, ko bodo na telefonih. Veliko urejanje bo ta klicni center imel vseeno preko elektronskih sporočil in klepetalnikov, ampak nekaj klicev zagotovo bo, vendar ne veliko.

Sem si kar oddahnila, ko sem to izvedela. Moja pisarna je namreč zelo blizu tega hodnika in bi čisto vse zagotovo slišala, kar bi bilo pa precej nevšečno zame. Imam takšno delo, ki ga najbolje opravljam v tišini. Nimam nič proti, če je klicni center blizu mene, dokler ga ne slišim.

Pivovar

Leave your message