Opornica za gleženj zelo veliko pomaga pri bolečini

Opornica za gleženj zelo veliko pomaga pri bolečini

Ko sem bila mlajša, sem zelo rada tekla. Udeležila sem se raznih tekmovanj in na njih tudi zelo dobro odtekla. Meni ni bilo pomembno mesto, pomembno mi je bilo le sodelovanje. Ko sem bila majhna, me je za tek res navdušila moja babica. Tudi babica je bila zelo športen tip človeka in tudi ona je oboževala tek, kolesarjenje in tudi fitnes. Za tek in kolesarjenje me je res zelo dobro prepričala, saj je bilo to res zelo zabavno.

Nastajali pa so tudi nekateri problemi, kot so bolečine v gležnju. Ko sem res imela obdobje, ko sem vsak dan konstantno tekla me je počasi začelo boleti gleženj. To me je tudi zelo zaskrbelo, saj nisem vedela, kaj lahko naredim. Tek sem res oboževala in tega nisem hotela prekiniti. Babica mi je predlagala da si kupim opornico za gleženj. Nisem bila ravno prepričana, da bo opornica za gleženj kaj pomagala, a vseeno sem se odločila, da bom to preizkusila, saj sem bila pripravljena narediti karkoli, samo da lahko nadaljujem s tekom. Šla sem v lekarno, saj sem vedela, da bom tam dobila nek konkreten produkt. Gospe sem opisala bolečino, s katero se ubadam v gležnju in takoj mi je rekla ravno to kot babica, in sicer, da mi bo prišla prav opornica za gleženj. Pokazala mi je nekaj različnih opornic za gleženj in na koncu sem se odločila za tisto, ki se mi je zdela nekako najboljša. Ko sem jo preizkusila in z njo tudi šla prvič tečt sem bila znotraj zelo zadovoljna.

Opornica za gleženj mi je res zelo lepo stabilizirala gleženj, tako da bolečine skorajda ni bilo oziroma je bila res zelo blaga. Sedaj je opornica za gleženj res moja vsakdanja uporaba. Uporabljam jo čisto vsakič, ko grem teči ali pa tudi ko grem na kolo. Zelo lepo mi je zaščiti gleženj in tako se jaz počutim med samo športno aktivnostjo varna. Tako se lahko tudi sama fokusiram na športno aktivnost in ne toliko na bolečino, ki jo imam.

Opornica za gleženj zelo veliko pomaga pri bolečini

Pivovar