Dvomljiva strešna kritina je na strehi izpadla fenomenalno

Dvomljiva strešna kritina je na strehi izpadla fenomenalno

Ne vem, zakaj je bila za našo hišo izbrana ta strešna kritina, saj nisem prepričana, da mi je všeč. Trenutno, ko še ni na strehi res ni videti najbolj privlačno. Ampak kaj pa, če ne bo videti dobro na strehi? Ne vem, kaj naj naredim, ker če jo želim reklamirati bi bilo smiselno, da to storim sedaj in ne, ko bo položen in bi jo zato morali pospravljati s strehe. Verjetno bi bil kar velik strošek reklamacije. Ampak naš arhitekt je rekel, da je za naš dizajn hiše ta strešna kritina najbolj primerna, sem mu seveda zaupala. 

Minilo je nekaj časa in odločila sem se, da bom tvegala in zaupala arhitektu in postavila se bo strešna kritina, ki jo je predlagal arhitekt. Joj, kako zelo upam, da se nisem zmotila in da bo res vse, tako kakor sem si zamislila. Vsekakor si želim nekaj drugačnega, ker sem naveličana običajnih stvari in to naj bi bilo to. Le moja paranoična osebnost je še precej zaskrbljena. Ampak včasih je treba tvegati, za drugačne rezultate, ker če ne človek ostane na enakem mestu. Oziroma drugače razmišljati in videti, kaj se potem zgodi. In to bom storila.

Ko sem opazovala polaganje in je strešna kritina, sem bila vedno bolj nestrpna. Nisem vedela, ali bom v nekem trenutku zakričala, da je dovolj in da take strehe ne želim ali pa mi bo v nekem trenutku postalo vse skupaj zelo všeč. Neprijeten je bil ta občutek. Moj fokus je bil nenehno na strehi in upala sem na najboljše. V nekem trenutku pa se je slika začela sestavljati in videla sem povezavo z našo hišo ter okolico. Večji je bil del strehe, ki ga je prekrivala strešna kritina, bolj mi je bilo vse skupaj všeč. In moja nestrpnost pričakovanja najslabšega se je v trenutku spremenila v pozitivno pričakovanje, saj sem vedela, da bo ta strešna kritina res idealna za našo streho.

Pivovar

Leave your message